GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI SEÇMELİ DERSLERİ-8. Dönem (3 Ders seçilir) |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Ders Türü |
D |
U |
L |
AKTS |
|
GSM-406 |
YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI |
Seçmeli |
1 |
2 |
0 |
5 |
|
GSM-408 |
ÇAY VE KAHVE KÜLTÜRÜ |
Seçmeli |
1 |
2 |
0 |
5 |
|
GSM-410 |
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ |
Seçmeli |
3 |
0 |
0 |
5 |
|
GSM-412 |
BANKET VE ORGANİZASYON |
Seçmeli |
1 |
2 |
0 |
5 |
|
GSM-414 |
YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI |
Seçmeli |
1 |
2 |
0 |
5 |
|
GSM-416 |
AROMATİK BİTKİLER VE BAHARATLAR |
Seçmeli |
1 |
2 |
0 |
5 |
|
GSM-418 |
ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ |
Seçmeli |
3 |
0 |
0 |
5 |
|
GSM-420 |
SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ |
Seçmeli |
1 |
2 |
0 |
5 |
|